Fogyókúra becsapások

Két fogyókúra között biztosan gondolkodtál már azon a szörnyű igazságtalanságon, hogy egyesek mérhetetlenül sokat esznek mégsem híznak, míg mások ennek a felétől is hatalmasra puffadnak?

Ki így született, ki az évek során lett ilyen, de ha egyszer bebocsátást nyertél a teltek birodalmába, nehezen szabadulsz…

Már elméletben mindent tudsz a szénhidrátokról a zsírokról, könyvet írhatnál a kipróbált és a bedőlt fogyókúráidról.

Ugyanakkor a lelked mélyén tudod jól, hogy nincsenek rövidebb utak, kiskapuk, csodák, csodaszerek, mégis tele van a hűtőajtó a legújabb receptekkel, fogyókúrákkal, hiszen a csodát várni, a csodákban hinni mindenki szeret.

Ismered a statisztikát is, hogy minden 100 fogyókúrás kísérletből 25 már az első napokban kudarcba fullad, 68 esetben a látszatfogyás után rohamos visszahízás következik és csupán 7 esetben állandósul az eredmény./ Fat Free adatai /

. Mielőtt újabb súlyos ezreket adnál ki a barátnődnek tutira bejött porra,termékre tekintsd át ezt a listát!Talán segít abban, hogy az átveréseket könnyebben beazonosítsd és a nehezen megkeresett pénzedet ne add ki hiábavalóan.

Tudom, hogy ez lesz az utolsó csodaszer amit megveszel, de tartsd szem előtt:

A szervezeted egy zseniálisan megalkotott egész. Átverheted ideig – óráig, de súlyos árat fogsz fizetni érte.Beülsz a jojó hullámvasútba és – egyszer fent egyszer lent – már ami a súlyodat, a lelkivilágodat és az ÖNBECSÜLÉSEDET illeti.

Egyetlen okos dolgot tehetsz, hogy együttműködsz a szervezeteddel!

Legalább gyanakodj és nézz utána a dolgoknak, ha ilyeneket hallasz!

Gyors fogyás, akár 6 kiló egy hét alatt!

Gyorsan lehet fogyni, de ezzel együtt tartósan és biztonságosan nem.

Ha csak porokon, turmixokon élsz persze, hogy fogyni fogsz egy ideig, de súlyos árat fizetsz érte.Elveszíted az izmaidat, azokat az izmokat, amitől karcsú lehetnél.

A tartós fogyáshoz zsírból kell veszíteni, abból pedig csak heti fél – 1 kilót tudsz leadni hetente. Ez van! / a megnövelt fehérjebevitel nem védi meg az izmokat! /

Fogyj le ezzel a termékkel, és soha többé nem kell majd diétáznod!

A szervezeted a következőképpen működik:

Ha több kalóriát viszel be, mint amennyit elégetsz, akkor hízni fogsz. Ha kevesebb kalóriát viszel be, mint amennyit elégetsz, akkor meg fogyni fogsz. Ha jóval több kalóriát viszel be, akkor nagyon meghízol, és ha jóval kevesebbet mint az alapanyagcseréd, akkor is hízni fogsz!

Lehet, hogy a mérleg kevesebbet mutat, de ha a zsírarányod közben növekszik, akkor lehetsz alultáplált úgy is, hogy a zsírod 30 – 40%-os.

Továbbá. Ne hidd azt, hogy ha eléred a kívánt alakot, akkor az úgy is marad, lógathatod a lábadat!

Az optimális zsírarány megtartása folyamatos munkát igényel. A cél elérése után nincs vége az odafigyelésnek, következik a megtartó program.

Teljesen biztonságos, tudományos kísérletek bizonyítják nagyszerű hatását!

Ezzel is csak arra próbálnak rávenni, hogy vásárolj!

Számos „biztonságos” étrendkiegészítőt tettek tiltólistára,miután súlyos egészségkárosodást és nem ritkán halált okozott.

Pl. Egy időben nagyon kedvelt volt az ephedrin alapú fogyasztószer. Az efedrin megemeli a pulzust és a vérnyomást, és a termogenikus hatásának köszönhetően fogyaszt. Rövidtávon gyors látszateredményt hozott számos rossz mellékhatással.

Százával számoltak be kisebb – nagyobb rosszullétekről az efedrint szedők,de ezek a mellékhatások csak később kerültek nyilvánosságra.

Mára az efedrin tartalmú szereket betiltották és tiltott drognak számít Magyarországon is.

Az elhízásnak is vannak egészségkockázatai, de biztosan nem érdemes olyan kockázatot vállnod,amely esetleg visszsafordíthatatlan egészsékárosodást okoz.

Mindenképpen gyanakodj, ha azt állítják egy termékről, hogy blokkolja a kalóriák beépülését!

Jobb ha tudod, nincs ilyen csodaszer, hiszen a fehérjékre, zsírokra ,szénhidrátokra egyaránt szüksége van a szervezetednek. Ha létezne ilyen blokkoló szer, abból a fogyasztójának komoly egészségügyi problémái lennének.

A sztárok is ezt a csodaszert használják a hibátlan alak eléréséhez! .

Gondolkozz logikusan! Ha lenne egy ilyen csodaszer,ami biztonságos, engedélyezett, akkor miért csak titkos weboldalakon lehet hozzájutni?

Ha a termék megoldaná az elhízás nagy problémáját, akkor a feltaláló cég biztosan közzétenné az egész világon, és a leggazdagabbak egyike lehetne.

Olvassuk el az apróbetűs részeket is! Az összetételnél nagyon sokszor kiderül, hogy csak egy épp divatos anyagot tartalmaz, ami se nem árt, se nem használ.

Továbbá: a hollywoodi sztárok profi személyiedzőket, orvosokat foglalkoztatnak, hogy formába tudják magukat tartani. Ezenkívül naponta több órát edzenek, és személyre szabott étrendjük van. Ha ez sem lenne elég,ott vannak a profi fotósok és a számítógépes képmanipulálás lehetősége.

Sorolhatnám tovább a „ mindenkinek jó ” az „ehetsz bármit mégis fogysz” a „fantasztikus tudományos áttörés” termékeket!

Nem teszem, inkább a tartós fogyás végtelenül egyszerű képletét ajánlom figyelmedbe!

Ésszerű táplálkozás + Mozgás = Tartós eredmény