Kölyökfitnesz

Kölyökfitnesz túlsúlyos gyerekeknek

Kölyökfitnesz program indul túlsúlyos gyerekeknek az Élet – forma Fitneszben. 9 – 12 éves gyerekek jelentkezését várjuk 2014. szeptember 5 – ig. Az első edzés szeptember 9 – én lesz. Edzések időpontja kedd – csütörtök 16:00 – 17:00

Részvételi díj 10 000 Ft, amely tartalmaz havi egy előadást az általatok választott témában, és 8 pulzuskontrollos funkcionális edzést. A díjat a hónap első edzésén kell befizetni a recepción!

Az eddigi programok tapasztalata az, hogy a táplálkozási szokások átállítása jelenti a legnagyobb nehézséget, hiszen ez az egész családot érinti. Az uzsonnától a lefekvésig tartó kritikus időszak a szülők felelőssége, ezért döntöttem úgy, hogy dietetikust, pszichológust rendszeresen bevonunk a programba, hogy az éppen aktuális problémákat meg tudjátok beszélni.

Kölyökfitnesz túlsúlyos gyerekeknek

A célkitűzési- és célmegvalósítási stratégiákról,  és a motiváció fenntarthatóságáról  jómagam tartok mini tréningeket, amit az élet minden területén tudtok majd alkalmazni. A siker feltétele  az egész család együttműködő támogatása, biztatása. A nagymamákat is meg kell nyerni az ügynek, nehogy a program ellen etessenek! Beszéljük meg a gyerekkel, hogy a következőkben minden érte, és a család egészségéért fog történni. Fontos, hogy ő is akarja a változást. .A siker kulcsa a családi életmódváltás!  

Óriási a szülői felelősség! A tét nem más, mint gyerekeitek egészsége, életminősége, boldogsága! Ebben szeretnék a programommal a segítségetekre lenni!

Üdv. László Irén

Kölyökfitnesz túlsúlyos gyerekeknek